Fényünnep és adventi vásár

Iskolánk tanulói és dolgozói 2021. november 26-án részt vettek az ikrényi önkormányzat által szervezett Fényünnepen. A zord időjárás ellenére nagy tömegeket mozgatott meg az esemény. Iskolánk énekkara karácsonyi dalokkal lépett fel, amit néhány vers követett tanulóink előadásában. Ehhez ezúton köszönjük a felkészítő tanáraink munkáját.

Az ünnepi műsort követően az 5. és a 6. osztály segítségével adventi vásárt is rendeztünk, ami nagyon sikeresnek bizonyult. Tanulóink óriási lelkesedéssel árusították az előző héten szülői felajánlásként beérkezett szebbnél szebb ajándéktárgyakat, amiket is ezúton köszönünk mindenkinek. A vásáron megmaradt ajándéktárgyakat az utolsó előtti tanítási héten az iskolában kiárusítottuk a gyerekek segítségével.

Az adventi vásár és kiárusítás bevételét tanulóinkra fordítjuk, ugyanis a járványhelyzettől függően a hagyományos tél végi korcsolyázást ebből az összegből is finanszírozzuk.

Az iskola tanulói és dolgozói nevében köszönjük mindenkinek, aki a közreműködésével, felajánlásával, munkájával hozzájárult a vásár sikeres lebonyolításához!