MosolyManó

6. évadjához érkezett a MosolyManó karácsonyi ajándékgyűjtése, amihez idén mi iskolánk is DÖK szervezésében csatlakozott. Tavaly már 10000 csomag érkezett az országban. Mi közel négy hét alatt gyűjtöttünk össze 40 dobozt a rászoruló gyerekeknek. Ebbe belekerültek a megunt, de még használható játékaink.

Köszönjük a jócselekedetet!

Márton napi megemlékezés az iskolában

Az idei tanévben ismét megrendezésre került a Márton nap, amelyet a falu lakosságának mutattak be az iskolások. Minden tanévben a 3. évfolyamos tanulóink elevenítik meg drámajátékkal Szent Márton történetét. Az idei műsorra rendhagyó módon a 3. és a 4. évfolyamos diákok együtt készültek, mivel a vírushelyzet miatt az előző tanévben a műsor nem került megrendezésre.

Az alsó tagozatos diákok technika órákon készítettek különféle lámpásokat, amelyeket kezükben tartva sétáltak az iskolától a falu keresztjéig osztályfőnökeik kíséretével. Az idei előadást a 3. osztályos Kovács Lia Vivien Kóci nevű pónija és Koller Tímea tanárnő gitárkísérete színesítette.

Az óvodások az óvónénik kíséretével szintén kis lámpásokkal vonultak az óvodától a keresztig.

A faluból sok szülő és nagyszülő részt vett az eseményen, amelynek zárásaként mindenki egy darab pogácsát vihetett haza magával, amit otthon szétoszthatott családtagjai között. Köszönjük az önkormányzatnak a pogácsákat és a helyi polgárőrségnek a helyszín biztosítását!

                                                                                                          Horváth Nóra