Nyári felújítási munkálatok

A tavaszi közel 13 millió forint értékű fűtéskorszerűsítési munkálatok után, a működtető abdai önkormányzat az iskola nyári felújítási munkálataihoz is jelentős anyagi támogatást nyújtott iskolánknak. Ennek keretében az alábbi felújítási, karbantartási munkálatok valósultak meg.

 

Magyar László festő beltéri és kültéri munkája nyomán tantermek, vizesblokkok, radiátorok, udvari padok, kerékpártároló került festésre. Két osztálytermet tudtunk lambériázni, illetve a felső tagozatos folyosón található 280m2 lambéria javításában és lakkozásában Gunyhó Tibor és kollégája segédkezett. VVFK-BAU építő Kft dolgozói a zongora terem műpadlóját és az étkező csempézését végezték. Rajna István és villanyszerelő csapata tantermekben és a tanáriban a régi világítótesteket korszerű szemkímélő és energiatakarékos armatúrákra cserélte.

Kiss István karbantartó többek között az alsós folyosón található lambéria festésében és a táncterem előtti színpad lábazatának festésében segédkezet. 1. osztályosainknak új padokat és székeket tudtunk vásárolni!

Köszönet Borbélyné Margit, Hengszterné Viki, Mártonné Harsányi Anitának, akik munkája nyomán tiszta termek, folyosók, és vizesblokkok várták tanulóinkat az első tanítási napon. Illetve köszönet illeti minden kollégámat, hogy előkészítő munkájukkal biztosították a sikeres tanévkezdést.

Ferenczy Tamás
igazgató